n.600g omenia
0,5 dl tummaa siirappia
kanelia
150g voita
1,5 dl sokeria
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
1 tl vanilliinisokeria
0,5 tl leivinjauhetta
pinnalle pähkinärouhetta
Kuori ja lohko omenat.
Levitä piirasvuoan pohjalle.
Sekoita joukkoon siirappi ja kaneli.
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää muna ja sekoita.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi.
Levitä seos omenoiden päälle.
Ripottele vielä pähkinärouhetta pinnalle.
Paista n.40min, 175`c.
0,5 dl tummaa siirappia
kanelia
150g voita
1,5 dl sokeria
1 muna
2 dl vehnäjauhoja
1 tl vanilliinisokeria
0,5 tl leivinjauhetta
pinnalle pähkinärouhetta
Kuori ja lohko omenat.
Levitä piirasvuoan pohjalle.
Sekoita joukkoon siirappi ja kaneli.
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää muna ja sekoita.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi.
Levitä seos omenoiden päälle.
Ripottele vielä pähkinärouhetta pinnalle.
Paista n.40min, 175`c.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti