Pohja:
200g keksiä ( digestive, kaurakeksi tms. )
n.75g sulaa margariinia
Täyte:
n.6,2 dl piimää
2 dl mangososetta
vajaa 3 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
3,5 dl kermavaahtoa
12 kpl liivatelehtiä
3 rkl sitruunamehua
Hienonna keksit monitoimikoneessa ja sulata margariini kattilassa. Yhdistä ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Painele leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan.
Vaahdota kerma.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Yhdistä piimä, mangosose, sokerit. Nostele kermavaahto sekaan ja sekoita varovasti.
Liuota liivatteet kiehuvaan sitruunamehuun ja kaada liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteen joukkoon.
Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä vähintään 2h.
Tee kiille kakun päälle:
Kuumenna 1,5 dl mangososetta+ sekoita joukkoon 1 liotettu liivatelehti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti