torstai 13. kesäkuuta 2013

Hyydytetty fetajuusto- oliivikakku

Pohja:
200g hapankorppuja
n.75g voita
loraus maitoa
 
Täyte:
n.300g fetakuutioita
n.2 dl kivettömiä vihreitä oliiveja
200g kermaviiliä
n.500g valkosipulituorejuustoa
ripaus mustapippurirouhetta
pari rkl hunajaa
6 liivatetta
loraus vettä
 
Hienonna hapankorput ja yhdistä sulaan voihin ja lisää loraus maitoa.
Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.
Liota täytteen liivatteet kylmässä vedessä.
Hienonna feta ja oliivit.
Sekoita täytteen kaikki ainekset keskenään ja lisää lopuksi kuumaan vesitilkkaan sulatetut liivatteet ohuena nauhana joukkoon.
Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
Koristele.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti