tiistai 4. kesäkuuta 2013

Marsipaanikuorrutteinen sitrus- vadelmakermakakku



 
Pohjina tavalliset sokerikakkupohjat. Kostutus vaniljamaidolla.
Väleissä:
1 prk sitruunarahkaa
n.5 dl vispikermaa
n.1,5 dl fariinisokeria
Sekoita kuohkeaksi vaahdoksi keskenään.
 
Vaahdon päälle ripottelin vadelmamurua.
 
Pinnalla sokerikreemi marsipaanikuorrutteen alla:
pari dl tomusokeria
n.150g voita
n.1 rkl mehua
Vatkaa tomusokeri ja pehmeä voi vaahdoksi. Lisää mehu ja sekoita. Levitä kakun pinnalle tasaisesti.
Kaulitse vaaleanpunainen marsipaani ohueksi levyksi ja asettele kakun päälle.
Tein marsipaanista vielä muutaman pienen kukan ja ruusun koristeeksi. + tomusokeria sihtasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti