tiistai 16. heinäkuuta 2013

Seeprakakku

4 munaa
3 dl sokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl kädenlämpöistä maitoa
2,5 dl öljyä
2 rkl kaakaojauhetta
 
Kuorrutus:
130g tummaa suklaata+ 1 dl vispikermaa
70g valkosuklaata
 
Vaahdota munat ja sokeri.
Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää vaahtoon vuorotellen kuivia aineita, maitoa ja öljyä.
Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita toiseen puolikkaaseen kaakaojauhe.
Kaada vuoan pohjalle keskikohtaan vuorotellen vaaleaa ja tummaa taikinaa ( n.1dl kerrallaan ). Älä jää odottamaan taikinan leviämistä vaan kaada heti seuraavaa niin kauan että taikinat loppuu.
Paista 180`c n.40min.
Kuorruta jäähtynyt kakku suklaakermaseoksella ja piirrä viiruja valkoisella suklaalla.
Leikatessa kakkua paljastuu "seepraraitoja" kakun sisältä :)
 
( ohje bongattu Talo ja Koti lehdestä )
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti