sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Mahdottoman maukas suklaabanaanikakku

 
4 dl jauhoja
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
150g margariinia
150g Fazerin maitosuklaata
2 dl kermaviiliä
2 munaa
2 isoa banaania 

Sulata suklaa+ margariini samassa astiassa.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Muussaa banaanit ja lisää niiden sekaan munat ja kermaviili+ suklaaseos.
Kääntele joukkoon kuivat aineet.
Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista uunin alatasolla 200`c n.35min.
Kumoa kakku.

Kuorrute:
n.100g maitosuklaata
n.0,5 dl kuohukermaa
pieni nokare voita

Sulata suklaa+voi ja kuumenna kerma.
Sekoita keskenään.
Kaada hieman jäähtynyt ( jähmettynyt seos ) kakun päälle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti