sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Piimä- ohraryynirieska

Tämä piimärieska maistuu ihanalta heti tuoreena! Sopii hyvin vaikka iltapalaksi... ei tarvitse päälle välttämättä mitään, mutta lämpöisen rieskan päälle sulaa ihanasti juustoviipaleet :))
 
1 l piimää
2 dl ohrasuurimoita
n.50g voita
pari desiä jauhoja, leseitä tms...
2 munaa
ripaus suolaa
 
Sekoita piimä+ ohrasuurimot keskenään ja laita kannelliseen astiaan yön yli tekeytymään.
Lisää sulatettu voi ja jauhot tms, munat ja suola. Seos saa olla aika löysää.. suurinpiirtein pannukakkutaikinan paksuista.
Kaada taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille.
Paista n.25min, 250`c.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti