sunnuntai 11. elokuuta 2013

Vaniljainen raparperipiirakka


 
Pohja:
150g voita
1 dl sokeria
1 muna
2,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
 
Täyte:
1 pss vaniljakastikejauhetta
1,5 dl maitoa
250g maustamatonta tuorejuustoa
1 muna
n.250g raparperia paloina
 
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää muna joukkoon hyvin vatkaten.
Lisää kuivat aineet ja sekoita taikinaksi.
Painele taikina voidellun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
Sekoita vaniljakastike maitoon.
Lisää sekaan tuorejuusto ja muna hyvin sekoittaen.
Levitä seos taikinan päälle ja ripottele sitten raparperit pinnalle.
Paista n.25min, 200`c.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti